Sanitaris

Sanitaris amb materials duradors i qualitat de disseny

 

Tenim una gran varietat de sanitaris i ajudes tècniques d'acer inoxidable per fer del seu bany una sala bonica i confortable adaptada a les seves necessitats.

 

En sanitaris som distribuïdors de les millors marques, les quals asseguren materials duradors i sèries de disseny per a tot tipus de sanitaris. Tenim una àmplia selecció de vàters i bidés suspesos, compactes, adossats a la paret, de tanc alt o baix, amb sortida horitzontal, vertical o dual, mecanismes especials, cisternes encastades, etc …

 

Tenim ajudes tècniques per a minusvalideses i discapacitats, amb gran varietat en agafadors de dutxa, tant de cargolar com de pegat, així com ajudes tècniques a discapacitats tipus agafadors angulars a dues parets, de fixació a sòl, abatibles, cadiretas i seients, sempre en acer inoxidable i segons normativa vigent.

 

En cada secció li donem informació completa perquè puguin valorar la qualitat dels nostres productes i serveis, i si ho desitgen poder acudir en persona a les nostres oficines on estarem encantats de poder-los atendre per escoltar *cuales són els seus requisits i poder-los oferir la millor opció per a les seves necessitats. La millor qualitat al millor preu.