Comunitats de veïns

Manteniment elèctric de baixa tensió, contractes de manteniment per a Pàrquings i Comunitats, Serveis d'arquitectura, Butlletins elèctrics
Serveis integrals per a comunitats de veïns

Oferim serveis especials a través de les nostres solucions globals i personalitzades de manteniment elèctric de baixa tensió, contractes de manteniment per a Pàrquings i Comunitats, Serveis d'arquitectura, Butlletins elèctrics, totes elles adaptades a les comunitats de propietaris, que permeten oferir amb el menor cost la tranquil·litat que es mereixen els usuaris d'aquesta comunitat.

 

Per a això oferim els nostres serveis de manteniment de comunitats en el qual realitzem els serveis següents:

 

- Revisions periòdiques i reparació de les instal·lacions elèctriques, substituint halògens, tubs fluorescents, llums, rellotges d'escala, interruptors, bombetes defectuoses.

 

- Revisions generals fent mesuraments d'instal·lació elèctrica, presa de terra i tensions dels quadres generals, revisió de cambres de comptadors.

 

Totes aquestes intervencions i serveis s'adapten a la normativa vigent i obligatorietat de Pàrquings i comunitats d'acord a les potències que exigeixen aquest tipus de servei de manteniment per empresa homologada.

 

Trucan's ara i et informarem! 972332210

 

Nablas Lampisteria porta realitzant aquests serveis molts anys amb la garantia i satisfacció dels nostres clients.

 

Lampisteria Nablas - Carrer Senda del Molí, 36 - Blanes

Telèfon 972332210

Nablas Lampisteria porta realitzant aquests serveis molts anys amb la garantia i satisfacció dels nostres clients.   Lampisteria Nablas - Plaça Verge del Vilar, 12 (Barri del Pins) - Blanes Telèfon 972332210
Nablas Lampisteria - Serveis integrals per a comunitats de veïns